Lakásfelújítás 100% minőségi garanciával

Festés, mázolás, tapétázás, gipszkartonozás, hideg- és melegburkolás, homlokzati hőszigetelés (dryvit rendszer).

Lakásfelújítás segítségével mi nem csupán széppé, hanem élhetővé is tesszük lakását!

Új lakást nemcsak lakásvásárlással kaphat! Szakértőkre bízva meglévő lakása felújítását úgy kaphat vadonatúj otthont, hogy lakást sem kell vásárolnia. Mi megoldjuk Önnek, hogy a vásárlási ár töredékéből élvezhesse új életterét.

Évtizedek tudása

Családi vállalkozásunk évtizedek felhalmozott tapasztalatát állítja lakása felújításának szolgálatába, legyen az festés, mázolás, tapétázás, gipszkartonozás, hideg- és melegburkolás, homlokzati hőszigetelés.

Amit Ön kap tőlünk

Egy lakás felújítása lehet stresszes folyamat is, ám velünk örömteli esemény lesz. A végeredményt semmi sem fogja beárnyékolni. Önnek csak az lesz a dolga, hogy birtokba vegye felújított lakását.

Szakértelem, napra kész tudás

Egy szakma tökéletes műveléséhez  állandó tanulás szükséges. Folyamatosan továbbképezzük magunkat és elsajátítjuk a legújabb technológiákat. Kivitelezésben a legkorszerűbb technikákat és anyagokat alkalmazzuk.

Design

Amennyiben nincs határozott elképzelése a felújítás részleteivel kapcsolatban, úgy segítünk a tervezési folyamatban is. A lakásfelújítást művészi szinten is lehet végezni. Mi ezt tesszük.

Garancia

Munkafolyamataink és a megrendelővel történő folyamatos kapcsolattartás révén garanciát vállalunk arra, hogy a legjobb anyagokat, tudást és kivitelezést kapja tőlünk.

Évtizedek tapasztalatával

Családi vállalkozásunk több, mint 50 év felhalmozott tudását és gyakorlatát állítja az Ön lakása felújításának szolgálatába.

Ház és lakás

Elégedett ügyfél