Referencia munkáink

Tekintse meg néhány munkánkat!

Mediterrán lakás

Ügyfelünk első gyermekét várva lakásfelújítás mellett döntött. Az átalakítás nagyobb volumenű volt, mert a lakásban körbefutó gázcsöveket is szerették volna elrejteni esztétikusan, valamint az amerikai konyhát is szerették volna megjelenésben elválasztani a nappalitól. Mediterrán hangulatú, terrakotta színeket kértek, melyet a zöld plafonnal és speciális terméskő effektekkel tettünk még hangulatosabbá.

Három szintes ház a rusztika jegyében

A három szintes családi ház teljes belső felújításon esett át. A falfestéstől kedzve a gyalulatlan fa polcok és szekrények felújítása is feladatunk volt, ahol a csiszolást és lakkozást követően teljesen új külsőt kaptak a bútorok éppúgy, mint a nyílászárók és a falak is. A kandallót, a műköves oszlopot és a dísztégla boltívet is felújítottuk a rusztikussá tétel érdekében.

Vidéki családi ház angolszász stílusban

Az egész ház teljes tapétacserén esett át. Miután a megrendelő kiválasztotta a neki tetsző tapétát, adta magát az az ötlet, hogy a lakás belseje angolszász stílusú kinézetet kapjon. Erre jellemzőek az erős színek, a szín- és mintabeli erős kontrasztok.

Vidéki családi ház teljes felújítása

Határozott kérés volt az ég-felhő mintázat és szín, valamint angol vörös szín alkalmazása a fal és plafon egyes részein. Ehhez kellett megterveznünk és kiviteleznünk a többit. Az erős színeket így görög mintázatú stukkóval választottuk le, és az elegánsabb megjelenés fokozására arany színre festettük annak egy részét.

Új családi ház teljes belső kialakítása - édes eklektika

Teljes koncepció nem volt, a megrendelő részleteket kért megvalósítani (márvány felület, stukkó, boltív és sóskúti tégla effekt), mi ebből alakítottuk ki a koncepciót és a tervet. 

Ház teljes felújítása

Egy régi meszelt falfelületű házat kellett teljesen megújítani és újabb stílusúvá varázsolni. A kérés az volt, hogy a falak tapétával legyenek fedve, melyet fűrészporos tapétával és annak festésével valósítottunk meg. Az egyszínű felületeket (oldalfal és mennyezet) stukkóval kialakított díszítésekkel és erősebb színekkel oldottuk fel és tettük stílusosabbá.